Over ons

Dakwerken Verschuere

Dakwerken Verschuere is een gespecialiseerd bedrijf in dakwerken en gevelbekleding. Wij beschikken over een professioneel en sterk team waarbij de zaakvoerder steeds mee werkt op de werven. Dit is een sterk voordeel aangezien wij kort bij onze klanten staan en onmiddellijk kunnen bijsturen waar nodig. Wij werken steeds chronologisch en werken werf per werf af waardoor je niet langer dan nodig hinder ondervindt van de werken.

Wij beschikken over een professionele uitrusting zoals een dakwerkerskraan, een vrachtwagen en een containersysteem waardoor wij het afval onmiddellijk kunnen sorteren en onze ecologische voetafdruk ook drukken.

Wij maken gebruik van betrouwbaar en duurzaam materiaal en opteren om een constructie te sterk te maken ipv te besparen op materialen. Om dit alles te kunnen verwezenlijken, doen wij steeds beroep op onze vaste, betrouwbare leveranciers. Tevens heeft Kristof (zaakvoerder) een creatieve geest en veel aandacht voor het esthetische gedeelte. We bekijken samen welke materialen het best passen bij je persoonlijke stijl, de huisstijl,…, alsook welke mogelijkheden haalbaar zijn en of het al dan niet in het budget past.

Wij zorgen natuurlijk ook voor de administratieve kant van de zaak en brengen alles in orde rond premies/subsidies.
Wij kunnen stellen dat we absoluut kwalitatief werk leveren en dat de mensen de persoonlijke aanpak enorm appreciëren.
Samen zijn we een sterk, professioneel team!