Dakisolatie

Dakisolatie in elke woning

dakisolatie, dak, isolatie, isolerenDakisolatie mag in geen enkele woning ontbreken. Ook in een bestaande woning loont het zeker de moeite om het dak te isoleren. Bij het isoleren is het niet alleen de keuze van het materiaal belangrijk, maar ook een goede en nauwkeurige plaatsing is van belang.

De mate waarin je woning geïsoleerd is, bepaalt voor het grootste deel je energiefactuur.

Dakisolatie voor nieuwbouw en renovatie

Investeren in dakisolatie zowel voor nieuwbouw als renovatie loont de moeite. Er zijn verscheidene materialen op de markt zoals Polyurethaan, foamglas en rotswol.

Hierbij kunnen we prijs/kwaliteit vergelijken en bekijken welke materialen optimaal renderen in je woning.

Offerte aanvragen ?


zolderisolatie, zolderrenovatie

Dakisolatie voordeliger?

Zelfs al bent u een handige Harry, dan nog kan u soms wel wat hulp gebruiken. Uiteraard zullen er ook bepaalde zaken zijn die u misschien niet zo goed onder de knie heeft. Ik help u dan graag verder.

Maar zelfs wanneer u geen hulp nodig heeft: “Wist u dat het inschakelen van een erkende aannemer vaak goedkoper is dan het zelf te doen?'”

Op het vlak van uw woning isoleren, heeft u namelijk recht op een aantal premies van de overheid en van uw netbeheerder. Indien je kiest om dit door een erkende aannemer te laten uitvoeren heb je recht op deze premies. Zeker in het geval van dakisolatie is het voor u financieel interessanter om dit door mij te laten doen, dan het zelf te doen. Contacteer mij vrijblijvend.

Belastingvermindering

In 2017 heeft u recht op een belastingvermindering. De acceptatievoorwaarden hieromtrent wijzigen vanaf 01/2017. Meer informatie hierover kan u terugvinden op de website: http://www.vlaanderen.be/nl/bouwen-wonen-en-energie/bouwen-en-verbouwen/belastingvermindering-voor-dakisolatie.

Isolatiepremie van uw netbeheerder

Als u uw dak of zoldervloer laat isoleren heeft u in de meeste gevallen ook recht op een isolatiepremie van uw netbeheerder. Eveneens kan je informatie terug vinden op www.energiesparen.be/dakisolatie