Gevelbekleding Bierbeek

Dakwerken Verschuere is gespecialiseerd in gevelbekleding regio Bierbeek. Van sidings en leien tot hout, vezelcementplaat en metaal.

We werken uitsluitend met kwaliteitsvolle producten zodat we je het best mogelijke resultaat kunnen garanderen.

Maar we doen maar dan alleen maar gevelbekleding plaatsen. U kan bij ons in Bierbeek ook terecht voor gevelrenovatie en gevelisolatie.

Gevelbekleding met gevelisolatie in Bierbeek

Denkt je eraan je woning in Bierbeek te isoleren? Een goede gevelbekleding is aangewezen voor het beschermen van het skelet van de woning en kan een extra dimensie geven aan het uiterlijk van je woning. Tevens is gevelbekleding een uitgelezen kans om je gevel te isoleren. Het zorgt voor betere prestaties van het gebouw: gevelisolatie vermindert het verlies van warmte vanuit de woning naar buiten. De hedendaagse vooruitgang stelt je in de mogelijkheid om verschillende materialen voor je gevelbekleding te kiezen. Materialen zoals hout, metaal, rockpanel, sidings, … zijn meest voorkomend.

Bekijk gerust meerdere van onze realisaties.

Gevelrenovatie Bierbeek

Gevelrenovatie Bierbeek: je bestaande gevel eens goed onder handen nemen? Dat geeft je de kans om je woning een nieuwe look te geven, maar ook om je buitenmuren te laten isoleren.

Buitenisolatie geeft de muur een groot accumulerend vermogen en een hoge thermische inertie. Als de temperatuur buiten afneemt, behoudt de muur nog lang zijn warmte. Energiebesparing is het resultaat.

Bovendien heb je recht op isolatiepremies.

Premies aanvragen

Wij zorgen eveneens voor de administratieve kant en brengen alles in orde omtrent premies/subsidies.