Dakwerken Holsbeek

Dakwerken Holsbeek – Renovatie – Nieuwbouw

Dakwerken Holsbeek is reeds meer dan 10 jaar uw specialist in alle soorten dakwerken in regio Holsbeek. Hellende of platte daken, nieuwbouw of renovatie, dakgoten, dakramen en timmerwerken.
dakwerken Holsbeek
Verschillende aspecten die elk vakmanschap vereisen en waar Dakwerken Holsbeek voor u de juiste aanpak kan aanbieden.

Dakwerken Holsbeek:

– Plaatsen van nieuwe daken
– Dakrenovaties
– Gevelbekleding
– Gevelisolatie
– Gevelrenovaties
– Gevelwerken
– Zinkwerken
– Loodwerken
– Dakgoten
– Dakisolatie
– Herstellen van schade
– Platte daken
– Hellende daken
– Puntdaken
– Dakvensters & koepels
– Dakbedekking
– …

Hellende daken

Dakwerken Holsbeek is specialist in zowel renovatie of nieuwbouw. Voor hellende daken kunt U kiezen uit dakpannen, leien, golfplaten en metalen dak,- en wandprofielen.

dakwerken Holsbeek

Platte daken

Voor platte daken is waterdichtheid nog belangrijker omdat de hoek waarmee het water wagstroomt veel kleiner is dan bij een hellend dak. Dakwerken Holsbeek zorgt ervoor dat u geen probleem heeft met insijpelend vocht. Vakmanschap dat jaren meegaat!

dakwerken Holsbeek

Herstelling van dakgoten

Uiteraard wordt elk dak afgewerkt door goten. Hierin heb je 2 grote verschillen, namelijk bakgoten en hanggoten. Bakgoten zijn aan de buitenzijde bekleed met hout, kunststof of rockpanel. Hanggoten worden bevestigd met zichtbare haken en bestaan in verschillende materialen.

dakwerken Holsbeek

Dakvensters & dakkoepels

Dakvensters en koepels zorgen in vergelijking met gewone ramen of dakkapellen voor meer lichtinval. Wil je de koepel ook gebruiken als verluchting, heb je er een nodig die je kan openen. Dat kan manueel, met een hendel of elektrisch

dakwerken Holsbeek

Onderdak

Een onderdak is van essentieel belang. Het beschermt je woning bij stormschade en eventuele lekken. Het is waterbestendig en toch luchtdoorlatend waardoor het schimmel- en rotvrij is. Een belangrijk kenmerk van een onderdak is dat het de damproductie van de binnenruimte absorbeert, ontvlambaar is en ideaal is om tegen te isoleren. Een onderdak mag niet meer ontbreken in onze huidige daken.

Dakbedekking

De keuze van het type dakbedekking is afhankelijk van de stijl van de woning, persoonlijke voorkeur en budget. Je hebt hierin een grote markt en willen je graag begeleiden in het vergelijken van prijs/kwaliteit van de producten.

Dakwerken Holsbeek, uw specialist!

Dakwerken Verschuere uit Rillaar: Bent u op zoek naar een bekwame dakwerker uit uw regio? Dakwerken Verschure is uw betrouwbare dakwerker uit de provincie Vlaams-Brabant. Graag helpen wij u bij dakbekleding, gevelbekleding, timmerwerken en renovatiewerken aan uw dak.

Onze thuisbasis is Holsbeek, vlakbij Holsbeek, op het kruispunt van Vlaams-Brabant en Limburg. Dit is voor ons de perfecte uitvalbasis om snel tot bij u te geraken voor dringende en minder dringende werken.

Dakwerken Holsbeek zorgt dat u nog jaren kan genieten

Dakwerken Holsbeek werkt al zijn projecten met uiterste zorg en professionaliteit af. Onze dakafwerkingen en dakisolaties worden steeds met duurzaam en nieuwe materialen afgewerkt die wij samen in overleg met onze klanten grondig uitkiezen.

Dakwerken Holsbeek: heeft u recht op een renovatiepremie?

Bekijk zeker of u recht heeft op een renovatiepremie van onze overheid.

 

Offerte aanvragen ?